Bizim Topluluğumuz, Bizim Kulübümüz

Ebelik Kulübü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Kulübü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, 9 Mart 2022 tarihinde saat 13.00-14.00 arası “Toplumsal Cinsiyet Söyleşileri” etkinliği düzenlendi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Ebelik Bölümü Başkanı sayın Nursel BOLSOY, ebelik bölümü öğretim elemanları ve Ebelik Bölümü öğrencileri katılım sağladı. Etkinlik, Ebelik Kulüp Başkanı 3.sınıf lisans öğrencisi Elif Saadet ASLAN’ın konuşması ile başladı. Ebelik 3.sınıf öğrencisi Dilara Buse YAMAN’ın sunumuyla devam eden etkinlikte Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Derya ŞAŞMAN KAYLI’nın “Toplumsal Cinsiyet Söyleşileri” yer aldı. Programa katılan öğrenciler ve öğretim elemanları ile karşılıklı soru cevapların yapıldığı etkinlik, teşekkür belgesinin takdimi ile sonlandırıldı.

Yazar: Dilara Buse YAMAN